kent

Kent Johansson

Blev medlem i klubben under 80-talet, med film var mediat. Hade några kurser i Photoshop för några fotoklubbar eftersom jag jobbade med bilder sedan 1973 och med Photoshop sedan version 2.0. I början var skanning av dia vanligt men den digitala utvecklingen gick i rasande takt.

Tycker om att resa och samla på upplevelser. Det blir ofta vandringar både här hemma och i fjärran länder. Att fota under dessa resor är självklart för mig. Det blir mycket "semesterbilder" men en och annan blir så pass bra att de tål att visas även i klubbsamanhang. En och annan bildberättelse har det blivit och det brukar vara uppskattat. Skriver ut alla egna bilder, även stora sådana. Printar även en del bilder till naturfotografer och privatpersoner.

De senaste åren har det inte blivit så mycket fotograferande som önskat men en del projekt har det blivit. Bl.a. för Badhuset i Vara där bilder gått som bildspel.